HTML

Cilu

...erről egy sztori jut az eszembe

Friss topikok

  • focistagyerek: Nagyon sok Boldog Születésnapot Krivánok, a JÓ Isten kísérjen utadon és egész életedben a boldogsá... (2010.06.07. 22:49) Mai kínzó kérdés
  • Nyomdász: Köszönöm a megtisztelő vendégszereplést. (2010.05.06. 18:51) Másnap 2.0
  • Nyomdász: Szépen összeszedtél pár értelmeteln kérdést, sok hasonlóval találkozunk életünk során. Úgy vettem ... (2010.05.06. 18:45) Időzítés
  • Non: és harmadik-negyedik szundit is kinyomni a telefonon reggel, és továbbaludni?:) és nem csak meggyú... (2010.04.30. 13:29) Dolgok amiket szeretek
  • "rendszeres olvasód": az érzés örökölhető.... én ma megyek vissza harmadszor a piros napszemüvegért..lehet, hogy ez sem ... (2010.04.29. 11:57) Női ösztön

Linkblog

Időzítés

2010.05.06. 17:04 ciluvagyok

Szeretem a furcsa mondatokat, a nyakatekert szövegkörnyezetet, amikor csak megáll benned a falat, hogy "ezmonstmivan"? Ezek többnyire olyan kérdések, amikre elég nehéz választ találni; a hiúságomat mindenesetre legyezgeti, hogy ilyen teljesítményt kinéznek belőlem, a Minden Titkok és Válaszok Ismerőjéből:

(ciluvagyok irodavezetőként ül az asztalánál, zilált kolléga öltönyben betoppan): "ciluvagyok, hová tettétek a lecsókolbászt?"

(ciluvagyok a kollégiumban tanul a másnapi szigorlatra, hajnali fél 3, ismeretlen közgazdász kollegista srác betoppan): "ciluvagyok, van nálad digitálisz tartalmú szívgyógyszer?"

(ciluvagyok ebédszünetben mikróban melegíti a krumplis tésztát, biztonsági szakember ijedt arccal): "kisasszony, nem látta a múlt havi teljes biztonsági ki/beléptetőrendszer listát valahol?"

(ciluvagyok éppen egy hihetetlenül fontos és sürgős táblázattal cseszkelődik, tanácstalan kolléga beúszik): "ciluvagyok, nem láttad hogy bejött-e a Gábor barátja és nála-volt e az a táska amit Zsuzsi Lacitól kapott?"

(ciluvagyok ötödikesként törióra előtt, ijedt barátnő óriási könnyfátyolos szemekkel): "hol a fogam? hol a fogam?"

(ciluvagyok éppen a kimenő postával vesződik, vezérigazgató rábök a pultra): "ciluvagyok, van tűzőgéped? Elszakadt a gatyám."

(ciluvagyok éppen az egyik kolléga lehetséges elbocsátásáról tárgyal a főnökével zárt ajtók mögött, kedves kollegina bekukkant): "ciluvagyok, én hány forintos kajajegyet rendeltem?"

a sor folytatható

a végtelenségig

de egyszer mindenre tudni fogom a választ, ígérem.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ciluvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr271988857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyomdász 2010.05.06. 18:45:49

Szépen összeszedtél pár értelmeteln kérdést, sok hasonlóval találkozunk életünk során. Úgy vettem észre ezekre a kérdésekre azért nehéz válaszolni mert vagy nem a megfelelő embernek vagy nem a megfelelő pillanatban teszik fel a kérdést. tipikus körmondat: -Mennyi? -10 -Mi 10? -Mi mennyi? Nyomdász a szünetben egy szaletli tartóoszlopának dőlve jobb lába behajlítva talpa a 15x15 fenyőgerendának támasztva, bal keze a zsebében jobb kezében a félig elszívott rövid kék sopianae cigaretta! A portás lihegve bevágódik elé, kezeit combjára támasztaja kicsit meggörnyedve a földet nézi, és bőszen szuszog, majd tekintetét rám emeli és felteszi a kérdést: Bocsi nem tudod véletlenül pontosan hány darab reptér van Budapesten?
süti beállítások módosítása