HTML

Cilu

...erről egy sztori jut az eszembe

Friss topikok

  • focistagyerek: Nagyon sok Boldog Születésnapot Krivánok, a JÓ Isten kísérjen utadon és egész életedben a boldogsá... (2010.06.07. 22:49) Mai kínzó kérdés
  • Nyomdász: Köszönöm a megtisztelő vendégszereplést. (2010.05.06. 18:51) Másnap 2.0
  • Nyomdász: Szépen összeszedtél pár értelmeteln kérdést, sok hasonlóval találkozunk életünk során. Úgy vettem ... (2010.05.06. 18:45) Időzítés
  • Non: és harmadik-negyedik szundit is kinyomni a telefonon reggel, és továbbaludni?:) és nem csak meggyú... (2010.04.30. 13:29) Dolgok amiket szeretek
  • "rendszeres olvasód": az érzés örökölhető.... én ma megyek vissza harmadszor a piros napszemüvegért..lehet, hogy ez sem ... (2010.04.29. 11:57) Női ösztön

Linkblog

Indiana Jones 4 - ...de minek...

2008.06.06. 00:32 ciluvagyok

Na az úgy volt, hogy elmentünk megnézni egy filmet moziban.

Mindig megfogadom, hogy soha többet, mert mindig olyan érzéssel jövök ki a filmekről mostanában, hogy még azzal is jobban jártam volna, ha a 2*1250 forintnyi jegyre költött pénzt öngyújtóval elégetem. Na az Indiana Jones 4 még ennél is rosszabb volt annyiban, hogy jónéhány illúzióval is szegényebb lettem.

Kezdjük ott, hogy eleve szánandó egy 66 éves színészt sármőr pojáca-kalandor szerepébe bújtatni. Aztán hogy túlél egy kísérleti atomrobbantást egy hűtőszekrénybe zárva, amiből hopp!, kigurul és derűsen szemléli a tőle 50 méterre kifejlődő atom felhőgombát. Aztán jön Cate Blanchett mint gonosz orosz tiszt, aki ugye nem igazán hiteles, meg nem is nagyon gonosz, mivel a Nagy Gonosz Terve az, hogy jól megpróbál belelátni az amerikaiak fejébe... (én kapásból megmondom, mi van a fejükben, ezen nem is kellene annyit rugózni: sör, szilikonmellek, B kategóriás akciófilmek, rodeó, Britney Spears, rágó, Jerry Springer). És akkor még jönnek az ufók is, akiknek a koponyája ez a Kristálykoponya (bocsi, azt hiszem lelőttem a poént...), de végül egy maja templomban kerül sor a zárszóra, amit ugyanúgy elönt az óceán, mint Atlantiszt.

Mi van???

Na hát kábé így reagáltam én is. Pontosabban a 20-25. perc táján konkrétan el is szundítottam, mivel Gyuri bökdösésre riadtam fel, hogy "Ugye nem alszol?". hát de.

Ja és biztos emlékeztek mondjuk az Elveszett Frigyláda bevezető jeleneteire, ami véres, vicces és hiperizgalmas volt. Na, itt 8 percen keresztül mutatnak egy guruló autót több szögből is, de a guruláson kívül semmi más nem történik vele. ja és egy halál sem történik a filmben, legalábbis nem látszik semmi. Egyszer Cate Blanchett lehajít a szakadékba egy kismajmot, de - csodák csodája - éppen megkapaszkodik egy faágban és igen, fellélegezhetünk!, semmi baja.

Mr Ford, értem hogy még egy kis pénzmagot jól esett bezsebelni, de hogy mellé lenyúlta gyerekkorom egyik legmenőbb figuráját is...? Szégyellje magát.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ciluvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr41988791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Non 2008.06.06. 11:07:13

Nohát.... az én véleményem szöges ellentéte a fent olvashatónak:) Nekem tetszett. Igaz, én nem voltam soha Indiana-fan, és az előző részeken is tudtam aludni olykor:) Nekem egy könnyed szórakozás volt, nem húzom le egyáltalán, sőt:) Végülis ez egy poénos kalandfilm, nem vártam világmegváltást tőle, és amit kaptam az nekem okés volt:) Harison Ford meg jól néz ki 60akárhány évesen is:)
süti beállítások módosítása